Nuk duhet te manipulohet me voten e lire.

Shum her ne vendin tim behet shitja dhe blerja e votave,

Ne Maqedoni duhet te behet nje investim ne shkolla dhe Universitete, Populli vuan nga vetedija e ulet e funksjonareve dhe politikanve.Perqindja e larte e politikaneve jan me diplomate blera bile ato fitojn edhe titull te lart shkencor.

Do you like this post?
"Your future is my future - a European Youth Guarantee now!"
The Party of European Socialists (PES), Young European Socialists (YES) and PES Women are running the campaign "Your future is my future" and calling for a European Youth Guarantee to tackle youth unemployment.

Translate the website